20 tips voor het afstemmen van SEO en PPC voor betere e-commerceresultaten

Elk bedrijf of bedrijf heeft een reeks ideeën en doelen en implementeert deze te zijner tijd. Ze moeten hun lange termijn projecten, investeringen en theorieën verbeteren. Maar deze pandemische situatie heeft alles op zijn kop gezet. Er is een gebrek aan traditionele markten en bloei in online markten waar digitale marketing zijn hoogtepunt heeft bereikt. Er zijn probleemloze transacties via verschillende media, en u hoeft ook de deur niet uit voor de services.

Bedrijven vertrouwen op nieuwe methoden en strategieën om meer leads, verkeer en conversies te genereren. Velen beweren bijvoorbeeld dat SEO-optimalisatie de beste manier is om meer verkeer naar uw website te genereren. Tegelijkertijd geloven veel mensen dat PPC-advertenties snel meer verkeer kunnen genereren . Wat als je beide samenvoegt of op één lijn brengt? Studies hebben aangetoond dat het op elkaar afstemmen van SEO en PPC de winst met ongeveer 30% heeft verhoogd.

Zowel SEO als PPC leren meer over uw doelgroep. Deze helpen om hun demografische locaties, behoeften op basis van locaties, aankoopgeschiedenis, op hol geslagen karren, browsegeschiedenis en nog veel meer te kennen. Deze technologieën overtuigen uw bezoekers om een aankoop te doen en maken hen gehecht aan uw bedrijf. Door deze twee op één lijn te brengen, kunt u ook uw klanten behouden en ervoor zorgen dat u op de lange termijn winst maakt.

20 tips voor het afstemmen van SEO en PPC voor betere e-commerceresultaten:

1. Lokale zoeklijsten bekijken

Mensen uiten altijd hun interesse in een of andere vorm. Dit moet je in de gaten houden. Hoe beter u het patroon van de lokale zoeklijst begrijpt of observeert, hoe beter u uw services eraan kunt toewijzen.

2. Creëer nieuwe content

Mensen kunnen uw advertenties al zien en besluiten u te negeren. Maar als je aan hun eisen blijft voldoen met frisse nieuwe inhoud en bijgewerkte diensten, zullen ze hoogstwaarschijnlijk accepteren. Nieuwe SEO-geoptimaliseerde inhoud zal elke keer bezoekers trekken.

3. Advertentiegroepen met één zoekwoord

Met een enkel zoekwoord richt u zich waarschijnlijk meer op uw zoekwoord op URL, inhoud, metatags, bestemmingspagina, enz. Op deze manier zorgt het ervoor dat een organisch publiek in uw servicerichting wordt geslingerd.

4. Vergroten horizon voorbij google

Zoekmachines volgen over het algemeen dezelfde trend en gaan niet verder. Er kunnen ook zoekopdrachten zijn die niet naar Google verwijzen. Houd influencers en content schrijvers in de gaten om uw merk te laten zien.

5. Verbeter de winkelstrategie

Nu gratis vermeldingen zijn teruggevonden in Google Shopping, zullen zoekwoorden en nauwkeurige advertenties extra aandacht krijgen. Door betaalde en organische zoekteams op elkaar af te stemmen om samen op te treden, zullen de conversies verbeteren .

6. PPC gebruiken om inhoud te testen

Je moet het risico nemen en wat goed geld investeren om snel te verdienen. U kunt verschillende advertentie bevorderende variaties uitproberen en, na te hebben gezien welke het beste werkt, deze gedachten gebruiken voor uw SEO-middelen.

7. Verleng je trechter

Wat de gelegenheid ook is, mensen schakelen Google in om plannen te maken voordat ze aankopen doen. Breid uw trechter uit om deze nieuwe eisen en leads op te vangen.

8. Verbeter advertentie-extensies

Klanten willen altijd zeker zijn voordat ze een aankoop doen en willen meer weten over het product. Gebruik advertentie-extensies geven u dat hogere voordeel.

9. Website-analyse

Website-optimalisatie en -analyse zijn van het grootste belang voor het verbeteren van uw markt. Diensten zoals SEO-services van Connect your World helpen u ook te begrijpen waar de bezoekers naar op zoek zijn op uw website.

10. Samenvoegen van Google en Amazon

Er is de afgelopen tijd een verbeterde aantrekkingskracht voor amazon geweest. Mensen hebben de neiging om op beide plaatsen naar producten te zoeken; dus als u uw advertenties daar houdt, verbetert u uw verkeer.

11. Verbetering van de automatisering

Veel verspilde klikken voor PPC's worden moeilijk om mee om te gaan. Met behulp van geautomatiseerde regels, en AI's zullen gelijke tred houden met de onstabiele periodes.

12. Visuele inhoud toevoegen

Internetplatforms zijn vooral een bron van visuele aantrekkingskracht. Het toevoegen van afbeeldingen en video's aan uw strategisch plan zorgt voor consistentie in zowel SEO als PPC.

13. Promoot nieuwe content

Probeer content altijd bij te werken en te optimaliseren volgens de laatste SEO-trends. Gebruik PPC om de kritieke gaten te dichten. Verbeter ook uw oude berichten door zoekwoordenonderzoek te verbeteren.

14. Kies je gevechten

Richt uw PPC-investering waar betaalde postings de resultaten bepalen. Niet elk voor elke bron of leads, wees specifiek bij het aandringen op elk kanaal.

15. Zoekanalyse

Analyseer de zoekresultaten en ga verder als ze niet tevreden zijn met de resultaten. Houd ook hun antipathieën bij om het potentiële klantenbehoud te verbeteren.

16. Kies verstandig tijd

Plaats uw advertentie precies op het moment dat er veel vraag naar is. Houd een schema bij van de piekuren en frametijd volgens hun browsepatronen. Dit is misschien duur, maar zeer nuttig.

17. Kies uw advertentieplatform

Amazon-advertentie en Google Merchant Center zijn de meest bekende plaats. Gebruik geen platform dat kan verstoren met veranderende tijden.

18. Lijst met uitsluitings-zoekwoorden

Uitsluitings-zoekwoorden verhogen uw verkeer zonder conversies. Dus trim uw zoekwoordenlijst verstandig en gebruik PPC-campagnes om organisch verkeer te genereren.

19. Snelheid van de site

Houd uw website mobielvriendelijk en verbeter de downloadsnelheid van pagina's. Ongeveer 20% van de bezoekers sluit de pagina vanwege de traag ladende pagina .

20. Houd de geschiedenis bij

Observeer uw vorige strategie en waar deze haperde. Begrijp de gebruikte zoekwoorden en het marketingpatroon, zodat u geen fouten herhaalt.

Conclusie

Het is behoorlijk ingeburgerd en begrepen hoeveel online zaken en e-commerce de afgelopen maanden aan belang hebben gewonnen. Daarom zal het afstemmen van SEO en PPC veel voordelen opleveren en u helpen om zowel snelle als langdurige resultaten voor uw bedrijf te behalen.


Bovenaan in Google met Connect your World


Herman Geertsema SEO specialist